Expert in totaalrenovaties en totaalprojecten

Uw woning renoveren en verbouwen zonder zorgen

Van plan om uw woning te renoveren? Zedreno zorgt voor een renovatie van a tot z. In elke stijl en voor elk type woning. Vertrouw voor uw totaalproject, totaalinrichting of verbouwing op één ervaren aannemer met een groot team van experts. Kwaliteit, oog voor detail, uw wensen en onze passie voor ons vak staan daarbij steeds centraal.

Download onze brochure

Download nu onze brochure, boordevol inspiratie, tips en foto’s voor jou renovatie. Geef even je naam en je e-mail op en je wordt naar de download pagina doorverwezen.

Wil jij ook graag onze nieuwsbrief ontvangen?

De juiste expertise en knowhow

De grote kracht van Zedreno schuilt in ons professioneel team: een mix van eigen vakmensen in uiteenlopende bouwdisciplines en interieurrenovaties, aangevuld met trouwe en vakkundige partners die dag en nacht voor u klaarstaan. Voor elke stap van uw renovatie of verbouwing hebben we de juiste expertise en knowhow in huis.

Zo pakken wij uw totaalrenovatie aan

Bij totaalrenovaties werken wij volgens een vaste flow: van voorcoördinatie, ontwerp en tekeningen vóór de werken van start gaan, tot de complexe afwerking. We leveren mooi en kwalitatief werk binnen timing en budget. Onze professionele persoonlijke projectopvolging en kwalitatieve nazorg is uw garantie op een transparant proces zonder zorgen.

Uw droomwoning, ons totaalproject

Wat uw dromen of plannen voor uw verbouwing of totaalrenovatie ook zijn, bij Zedreno dromen we graag met u mee. We hebben oor voor al uw wensen en verlangens en vertalen die naar een concreet plan met een duidelijke offerte. Elke stap volgt u nauwgezet op – zonder verrassingen achteraf.

Twijfelt u nog?

Laat u overtuigen door onze gerealiseerde woondromen.

Dit zeggen onze klanten

Maatwerk uit eigen atelier

Elke renovatie is uniek en vereist een eigen aanpak. Hebt u speciale wensen, specifieke afmetingen, of wilt u gewoon een uiterst persoonlijke toets geven aan uw woning? Dankzij ons maatwerk uit eigen atelier gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We besteden veel aandacht aan detail en gebruiken uitsluitend kwalitatieve systemen en materialen voor een verbluffend resultaat.

Alle renovatiewerken in regio Antwerpen

Wij voeren renovatiewerken uit in de ruime regio Antwerpen (Antwerpen, Schoten, Brasschaat). Een renovatieproject nog verder weg? Ook dan bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem gerust even contact op, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.

Ons team

Renovatiekosten

Wat kost het om uw woning te laten renoveren? Daar wilt u uiteraard een idee van hebben voor u start. Zedreno komt altijd ter plaatse om uw renovatieproject te bekijken. Daarna zorgen we voor een gedetailleerde offerte. Zo weet u altijd precies wat uw renovatie zal kosten.

Uw plannen en renovatiedromen met ons delen?

Onze specialisten staan te popelen om uw woondroom te realiseren.
Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.