Over ons / onze troeven / ZeDreno Schoten

Over ons

Ons hart voor bouwen, verbouwen, totaalrenovaties

Bouwen en verbouwen: dat doen wij iedere dag met veel gedrevenheid. Totaalprojecten, grote en kleine verbouwingen, mensen gelukkig maken met hun droomhuis: dat is onze passie.

Onze zin voor perfectie

Alles wat we doen, doen we met een grote drive en enthousiasme. Er is maar één ding dat we willen: jou tevreden stellen. Dat kan enkel als we altijd streven naar perfectie.

Ons woord

Wij houden ons aan ons woord. We komen onze afspraken na en we zijn stipt. Niet alleen met woorden, maar ook in daden. Zijn we toch genoodzaakt om de planning te wijzigen? Dan verwittigen we jou op tijd.

Onze zin voor kwaliteit

We werken altijd met kwalitatieve materialen. Omdat die goed aansluiten bij onze zin voor perfectie en onze passie voor kwaliteit.

Ons oog voor detail

Onze zin voor perfectie en ons hart voor bouwen en verbouwen maken ook dat wij oog voor detail hebben. Alles tot in de puntjes afgewerkt!

Ons luisterend oor

We luisteren naar jouw dromen, verlangens rond alles wat met je totaalproject of verbouwing te maken heeft. Zo kunnen wij de persoonlijke service bieden die jij graag wilt.

Onze gedreven vakmensen

ZeDreno is een team van gedreven vakmensen met heel wat ervaring. We hebben voor elk aspect van bouwen en verbouwen onze specialisten in huis. Is er nood aan een heel specifieke vakkennis, dan doen we een beroep op onze trouwe partners.

Van tekening tot uitvoering en oplevering, maken wij gebruik van onze eigen mensen. We delen allemaal ons hart voor verbouwen en totaalrenovatie én onze zin voor perfectie.

Onze persoonlijke begeleiding

Iedere verbouwing, totaalrenovatie of totaalproject krijgt één enkele projectleider toegewezen. Zo kunnen wij jou een heel persoonlijke begeleiding aanbieden. Dat betekent dat jij altijd met dezelfde persoon afspreekt en overlegt. Jouw eigen, persoonlijke projectleider, daar kan je op bouwen!

Ons eigen plaatsingsteam

We werken enkel en alleen met onze eigen plaatsingsteam. Al onze medewerkers zijn bij ZeDreno in loondienst. Daarom kan je écht rekenen op ons plaatsingsteam. En kan je gerust zijn in onze timing.

Ons kantoor

Jouw bouwplannen en verbouwingsdromen met ons delen?
Wij maken graag tijd voor jou!
Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Bel 0487 15 00 15 of mail ons.

Menu