Totaalrenovatie in Schilde

In deze totaalrenovatie in Schilde hebben we de beschikbare ruimtes optimaal benut om een adembenemend eindresultaat te creëren. Van de elektriciteitswerken tot stabiliteitsstudies, schilderwerken en de aanleg van centrale verwarming – wij namen elk detail in eigen hand en zorgden zo voor een vlekkeloze uitvoering van begin tot eind.

Ruimte, warmte en duurzaamheid

In de leefruimte werd een gevoel van ruimte gecreëerd door het gebruik van keramisch parket. Dat levert dezelfde warme, natuurlijke uitstraling op als een echte parketvloer, maar met het onderhoudsgemak van een gewone tegelvloer. Vlakke radiatoren zorgen ervoor dat de strakke, kalme look behouden blijft.

De warmte van de open haard zorgt niet alleen voor een knusse, aangename temperatuur, maar ook voor een gezellige sfeer in huis. En al helemaal in combinatie met de dimbare spots. Ook aan duurzaamheid is gedacht, met aluminium ramen en schuiframen van topkwaliteit. We kozen voor zwarte raamprofielen voor een tijdloos effect.

Marmeren touch en anti-vingerprint technologie

De keuken is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch en duurzaam in gebruik. Met het grijze keramisch werkblad van toonaangevend specialist Louis Culot kreeg de ruimte een stijlvolle upgrade. De zwarte laminaatkasten werden allemaal behandeld met de anti-vingerprint technologie van FENIX. Daardoor verdwijnen vingerafdrukken en kleine beschadigingen zoals krassen als sneeuw voor de zon. De inductiekookplaat van Novy en de dampkap met afstandsbediening zorgen voor ultiem kookgemak en garanderen de beste kwaliteit, net zoals alle andere moderne keukentoestellen van Siemens.

Stijlvol open concept

De bovenverdieping van deze woning is ingedeeld volgens een open concept, waarbij de badkamer, dressing en slaapkamer naadloos in elkaar overlopen. De muurtegels zijn een prachtige keramische imitatie van Carrara- en Calacattamarmer: de tegels bevatten tot wel 100 verschillende tekeningen waardoor ze moeilijk te onderscheiden zijn van echte Carrara of Calacatta. Het zwarte kraanwerk van Nobili en de zwarte accenten doorheen de dressing spelen met het contrast met de lichtere tinten en maken zo van de bovenverdieping een stijlvol en harmonieus geheel.

Nemen we jouw totaalrenovatie binnenkort onder handen?

Met onze expertise en toewijding hebben we de dromen van onze klanten werkelijkheid gemaakt en daar zijn we enorm trots op. Waar wacht je nog op? Boek een vrijblijvend gesprek en laat ons je renovatieproject transformeren in een waar meesterwerk.