Totaalproject Brasschaat | totaalinrichting woning Brasschaat| ZeDreno

Totaalproject L.C. Brasschaat

Foto’s totaalproject renovatie woning Brasschaat

Totaalrenovatie in Brasschaat

totaalrenovatie Brasschaat - Zedreno

Na het totaalproject in Schilde hebben we de handen uit de mouwen gestoken in Brasschaat. En hebben we ook deze totaalrenovatie tot een goed einde gebracht. De bouwheer kwam bij ons aankloppen met de vraag om deze verouderde, maar karaktervolle woning een nieuw elan te geven. We hebben het hele huis vanbinnen en vanbuiten gestript tot op de blote baksteen en het beton.

Ruimtes groter en ruimtelijker maken

Als je enkel de bakstenen buitenmuren overhoudt, kan je uiteraard een woning compleet opnieuw inrichten, ruimtes een nieuwe bestemming geven. Je kan ruimtes samenvoegen en zo groter en ruimtelijker maken.

Kleine, donkere keuken wordt lichte open keuken

In dit totaalproject hebben we onder meer van de keuken een open keuken gemaakt. Ze sluit perfect aan bij de leefruimte. Zo is het huis veel lichter geworden. Vanuit de woonkamer heb je nu ook een aangenaam uitzicht op de achterliggende tuin. In de keuken komt er extra veel licht binnen langs de aangename koepel in het plafond.

Traceless fexix: innovatief materiaal voor de keuken

De leefkeuken is het hart van het huis geworden. Mooi en tijdloos door zijn strak design. De keukenkasten zijn gemaakt van traceless fexix. Dat is een heel innovatief materiaal waarop je geen vingerafdrukken ziet. Zo hoef je niet constant de keukenfronten proper te maken. Het keukenblad is uit composiet gemaakt en ook heel onderhouds- en gebruiksvriendelijk.

Keramische carrarategels en frivole wandtegels

De zwarte keukenkasten vormen een stijlvol, elegant zwart-wit duo met de betegeling in de keuken en de vloer. De keramische carrara-imitatie tegels zijn een klassieker. Een speelse versie ervan vinden we in de wandtegels: frivole zeshoeken tegeltjes, ook een keramische versie van carraramarmer.

Keramische marmertegel van muur tot muur voor een ruimtelijke sfeer

Ook de inkomhall is een staaltje van goeie smaak en een tijdloos karakter. De trap is geschilderd met een heel sterke, duurzame 2-componentenverf die de trap krasvrij maakt. Jarenlang blijft de trap er zo uitzien. Op de vloer ligt een grote keramische tegel van 75 cm op 1,5m. Zo bedekt de tegel de vloer compleet van muur tot muur.

Fris kleurgebruik en warme eiken parket

De leefruimte is even smaakvol als de rest van de woning. Om het zwart-wit van de keuken te doorbreken hebben de bewoners gekozen voor een felblauwe muur en stoeltjes met dezelfde blauwe bekleding. Het geheel oogt modern en strak, maar straalt door het frisse kleurgebruik toch warmte en gezelligheid uit.

Badkamerrenovatie: strak design met warme touch

Ook de badkamer past perfect in deze strakke, moderne stijl met tijdloos karakter. Ook hier speelt zwart een belangrijke rol. Let even op de zwarte design kranen van Vola, de zwarte stopcontacten en de zwarte designradiator. De megtategels in betonlook (60/60 op de vloer) worden ook doorgetrokken op de wanden (45 op 90). Het wasmeubel en kolomkast in houtimitatie zorgen dan weer voor het warme accent. Bekijk deze badkamerrenovatie hier in detail.

Ook achter de schermen van dit totaalproject in Brasschaat is alles vernieuwd

En ZeDreno heeft niet enkel onder handen genomen wat je ziet. Alle leidingen, alle loodgieterij hebben we vernieuwd. De elektriciteit is aangepast aan de moderne behoeftes. Er is een nieuwe hoogrendementsketel geïnstalleerd voor de verwarming. Alles is opnieuw bezet, geschilderd,… Uiteraard verliezen we ook het ecologische aspect niet uit het oog bij zo’n totaalrenovatie. Alles is geïsoleerd en de nieuwe ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas. De achtergevel is volledig geïsoleerd met 15cm isolatie en is afgewerkt met crepi. De voorgevel en zijgevel is gekaleid.

Alle werken voor totaalproject in Brasschaat in eigen beheer uitgevoerd

Al deze werken hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Zo hebben we volledige controle over onze planning en zijn we zeker dat alle werken tiptop uitgevoerd worden. Wij doen bewust geen beroep op onderaannemers. Timing aanhouden en een perfecte afwerking en service: daar staat ZeDreno voor.

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw totaalproject in Braschaat of een andere gemeente?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons.

Menu