Totaalproject Schilde | totaalinrichting woning Schilde | ZeDreno

Totaalproject M.K. Schilde

Foto’s totaalrenovatie woning Schilde

totaalrenovatie Schilde - ZedrenoPlannen en 3D-tekeningen

Familie Van Kessen kwam bij ons met de vraag om dit knappe, gezellige huis in Schilde volledig te renoveren en in te richten. Dit project hebben we met beide handen aangenomen. Ettelijke keren hebben we samengezeten, de plannen doorgenomen en van iedere fase 3D-tekeningen gemaakt. Het eindresultaat mag er zijn. En de familie Van Kessen voelt zich er intussen al helemaal thuis.

Woning helemaal gestript

Eerst hebben we de woning helemaal gestript tot enkel de buitenmuren er nog stonden. Binnenin hebben we enkele steunmuren verwijderd en opgevangen met poutrels. Zo konden ruimtes groter gemaakt worden en een nieuwe bestemming krijgen. Dit alles hebben we gedaan met een stabiliteitsingenieur die alle berekeningen uitgevoerd heeft.

Alle nutsvoorzieningen volledig vernieuwd

Voor we de verschillende ruimtes hebben ingericht, zijn eerst alle nutsvoorzieningen volledig vernieuwd. De elektriciteit, de waterleidingen, de verwarming,… Zo hebben we ook een nieuwe hoogrendementsketel geïnstalleerd en nieuwe radiatoren geïnstalleerd. Er werd ook een nieuwe chape aangelegd en alle muren werden opnieuw bezet.

Alle werken in eigen beheer

Het hele huis hebben we grondig aangepakt en vernieuwd. En dat volledig met ons eigen team. We hebben alle werken in eigen beheer uitgevoerd, zonder onderaannemers. Zo zijn we zeker dat werkzaamheden tot in de puntjes correct uitgevoerd worden. We voeren alles uit met onze zin voor perfectie.

Keramische parkettegel

Doorheen de hele woning hebben we een keramische parkettegel gelegd. Heel makkelijk en handig zo’n imitatieparket. Met het blote oog kan je onmogelijk het verschil zien met een echte parket. Let ook op de mooie glazen deur in smeedijzer en glas die de woonruimte een ruimtelijk effect geeft.

Leefkeuken in laminaat en black traceless fexix

De keuken is een echte leefkeuken geworden. Opvallend door zijn zwarte kleur. En door het materiaal want de deurfronten van deze keuken zijn gemaakt van black traceless fexix. Dat is een uitzonderlijk materiaal omdat je er geen vingerafdrukken op kan zien. Deze keukenkasten zien er dus altijd perfect netjes uit. Het corpus van de kasten bestaat uit laminaat. Het blad is een keramisch blad in marmerimitatie. De keuken is volledig op maat gemaakt en door onze eigen schrijnwerkers vervaardigd.

Zwarte PVC ramen

Ook de ramen zijn overal vernieuwd: mooie, zwarte PVC ramen met dubbele beglazing en super energiebesparend. We hebben overal ook nieuwe arduinen dorpels geplaatst.

Badkamerrenovatie in zwart-witthema

Ook de badkamerrenovatie is van onze hand. Een wit-zwarte badkamer afgewerkt met imitatie carraramarmer. De zwarte Nobili kranen sluiten mooi aan bij het wit-zwart thema. Ook het halfronde bad is stijlvol en past volledig in het geheel. Let ook op de handige handsproeier. De spiegel met ingebouwde randverlichting is een echte blikvanger in deze prachtige wellness badkamer. Ontdek de volledige badkamer bij onze projecten.

Ook alle schilderwerken, raamdecoratie en verlichting

Dit totaalproject hebben we van a tot z begeleid. Ook alle raamdecoratie, verlichting, schilderwerken, afwerking hebben we op ons genomen. Niks is aan het toeval overgelaten, alles is ruim tevoren gepland en de planning is ook volledig opgevolgd.

Gelukkige bewoners

Alle materialen die gebruikt zijn, hebben we samen met deze familie gekozen. Zo hebben zij 200% inspraak gehad in het project zonder beslommeringen en bouwperikelen. Door de hele verbouwing en renovatie aan ons over te laten, konden zij op beide oren slapen. Het resultaat? Een prachtig gerenoveerde woning met heel gelukkige bewoners!

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw totaalproject in Schilde of een andere gemeente?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons.

Menu