Sanitair en verwarming ZeDreno

Nieuw sanitair? Rendabele verwarming?
ZeDreno is uw verwarmingsinstallateur!

U bent toe aan een nieuwe verwarming? Uw sanitair laat het stilaan afweten? Of u bent bezig met een nieuwbouw en wil graag een betrouwbare partij voor uw verwarmingsinstallatie en al uw sanitair? ZeDreno voert al uw sanitair- en verwarmingswerken in vertrouwen uit!

Uw sanitair in goede handen bij ZeDreno

Of u nu nieuwe kranen nodig hebt, nieuwe leidingen of een nieuwe afvoer wilt laten leggen, een totaal nieuwe badkamer plaatsen of nieuwe douche installeren: voor al deze sanitaire installaties kunt u rekenen op ZeDreno.

ZeDreno heeft 15 jaar ervaring in sanitairwerken en is bekend om zijn vakbekwaamheid en technische knowhow. Wij zijn specialisten in totaalprojecten en volledige badkamerrenovatie en keukenrenovatie. Dat neemt niet weg dat wij even graag een kleinere sanitaire installatie op ons nemen of u uit de nood helpen bij slechtwerkend sanitair en loodgieterij.

Renovatie verwarming of nieuwe verwarmingsketel

U wilt een lagere energierekening? Dan is het verstandig om te innoveren en te investeren in een nieuwe, eigentijdse verwarmingsinstallatie. ZeDreno is technisch onderlegd en kan vrijblijvend advies geven over uw renovatieplannen voor uw verwarming. Evenzeer adviseren wij u graag als u nieuw gaat bouwen. De volledige cv installatie verzorgen wij tot in de puntjes, maar u kunt evengoed een beroep doen op ons voor de vernieuwing van uw radiatoren. Kleine werken, grote werken: ZeDreno!

Uw CV ketel vervangen door een HR ketel

Uw huidige CV ketel vervangen door een hypermoderne en bijzonder rendabele hoogrendementsketel is een slimme investering. U zal maandelijks besparen op uw energierekening en genieten van meer dagelijks comfort in uw woning. Een hoogrendementsketel werkt op aardgas of mazout en haalt – zoals de naam zelf aangeeft – een veel hoger rendement dan een klassieke verwarmingsketel. Wij adviseren u graag over uw keuze en mogelijkheden.

Uw CV plaatsen in uw nieuwe woning

ZeDreno is specialist in totaalrenovatie en totaalprojecten, maar uiteraard kunt u ook op ZeDreno rekenen bij een nieuwe CV installatie voor uw nieuwbouw of nieuw appartement.

Kosten CV installatie, sanitair en verwarmingsketel

Een nieuwe verwarmingsketel, nieuwe radiotoren, nieuwe centrale verwarming plaatsen: wat voor kosten kunt u verwachten? Uiteraard hangen de kosten van een nieuwe sanitaire installatie van heel wat factoren af. ZeDreno komt altijd ter plaatse een kijkje nemen. Zo kunnen we de kosten heel goed op voorhand inschatten en u een interessante offerte voorleggen. Wij adviseren u  heel gericht en op maat over de keuze van uw verwarmingsketel, uw radiotoren en gaan met u mee kiezen als u dat wilt.

Jouw plannen en renovatiedromen met ons delen? Wij maken graag tijd voor jou!
Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Bel 0487 15 00 15 of mail ons.

Menu