Stappenplan / werkwijze totaalrenovatie ZeDreno

Ons stappenplan bij totaalrenovatie en verbouwen

Nauw met je samenwerken

Een totaalrenovatie, je woning verbouwen, een nieuwbouw laten zetten, … Dat is heel wat. En daarvoor ga je niet met de eerste de beste in zee. Dat beseffen we heel goed. Daarom werken we graag heel nauw met je samen. En dat begint al bij het eerste gesprek!

1. Jij vertelt, wij luisteren!

Jij vertelt. Wij luisteren! Want je bouwdromen, die willen we horen. Wat wil je? Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Wat vind jij belangrijk? Dat eerste gesprek is totaal vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. We maken enkel kennis met elkaar.

2. Wij maken jouw offerte!

We hebben een klik. Super! We maken werk van jouw offerte. Heel uitgebreid, tot in de details uitgewerkt en duidelijk naar jou toe. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en welke kosten je mag verwachten.

3. Goede afspraken maken goede vrienden

Je gaat in op onze offerte. Ook wij zien deze samenwerking helemaal zitten en bespreken uitgebreid met jou de timing en hoe we alles zullen aanpakken. Goeie afspraken maken goede vrienden. Dat geeft ons en jou een gerust gevoel.

4. Samen materialen uitkiezen

We helpen je graag met de keuze van alle materialen, als je dat wilt, gaan we met je mee naar de verschillende groothandels en toonzalen. We adviseren je vakkundig en accuraat.

5. We starten met de werken

De werken gaan van start. Wij regelen alles en zorgen ervoor dat de timing aangehouden wordt. Jij kan altijd terecht bij je projectleider. Die projectleider, jouw enige aanspreekpunt, staat jou bij in het hele proces.

6. Je renovatie of nieuwbouw is klaar!

En dan is het eindelijk zo ver. Alles is klaar en jij kan je intrek nemen in je gerenoveerde huis of nieuwbouw.

7.  Klant is koning

De werken zijn opgeleverd. Nog zaken die je met ons wil bespreken? Of nog een detail dat je door ons wil laten checken? We blijven beschikbaar voor jou en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Jouw plannen en dromen over je verbouwing of je totaalrenovatie met ons delen?
Wij maken graag tijd voor jou!
Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Bel 0487 15 00 15 of mail ons.

Menu