Totaalrenovatie / renovatie / totaalprojecten /totaalconcepten

Totaalrenovatie: renoveren van a tot z

Totaalrenovatie van jouw huis, villa, herenhuis, appartement, loft,…

  • Een karaktervol huis gekocht dat je grondig wilt renoveren?
  • Je gezellige villa is aan een grondige opknapbeurt toe?
  • Kleiner wonen in een appartement dat echt wel gemoderniseerd moet worden?
  • Ruimer wonen met een aanbouw of een uitbreiding van je woning?

ZeDreno renoveert jouw huis, villa, stadwoning, herenhuis, appartement, loft, … van a tot z. Wij nemen letterlijk alle bouw- en verbouwingswerken op ons. Van afbraak tot volledige heropbouw.

Waarom renoveren? Totaalrenovatie met een persoonlijke aanpak.

Beslist om te renoveren? En de renovatie in zijn geheel over te laten aan een bekwame aannemer? Prima idee. Wij pakken jouw totaalrenovatie grondig aan: van het begin tot de oplevering. We helpen je al met je plannen en 3D-tekeningen. Zorgvuldig teken we jouw verbouwing of nieuwbouw volledig uit. Onze heel persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jouw totaalrenovatie een succes wordt.

Een zorgeloos parcours met ZeDreno

Bovendien is renoveren met ZeDreno een zorgeloos parcours met aangehouden timing en vakwerk op zijn best. Wij werken nauw met je samen en luisteren in de eerste plaats naar  jouw dromen en wensen. Zo werken we altijd met een vast stappenplan. Vooraf krijg je ook altijd een duidelijke offerte en maken we graag klare afspraken.

Totaalrenovatie met kwalitatieve en duurzame materialen

Een oud huis heeft ook vaak veel meer ziel, karakter en uitstraling dan een nieuw huis. Bij ZeDreno renoveren we met respect voor het karakter van je woning. We werken graag met duurzame en kwalitatieve materialen die we samen met jou uitzoeken.

Totaalprojecten bij ZeDreno: van strippen tot aankleden!

Wij strippen je hele woning van bodem tot dak, als dat nodig zou zijn. Isoleren, opnieuw bepleisteren, een nieuw dak erop, nieuwe ramen en deuren, elektriciteit en loodgieterij, bepleisteren, een gloednieuwe keuken erin, een hedendaagse badkamer en dan schilderen, behangen, meubels op maat, inrichten,… Wij doen het allemaal met een groot hart voor verbouwen!

Ook kleine renovatieprojecten

Bij ZeDreno houden we ook van klein. Klein is even fijn. Want ook voor jouw kleine renovatieproject zit je goed bij ons. Een keukenrenovatie of badkamerrenovatie, een kleine aanbouw of je zolder omtoveren in een extra slaapkamer of hobbyruimte? Het kan allemaal. We komen altijd vrijblijvend bij je langs of nodigen je uit bij ons op kantoor voor een gesprek. Samen bekijken we wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waarom renoveren met ZeDreno?

ZeDreno heeft een hart voor renoveren. Omdat we er zo van houden om je bouwdromen waar te maken. Je rekent op onze professionele aanpak want een totaalrenovatie laat je niet over aan de eerste de beste. ZeDreno heeft al heel wat jaren ervaring met totaalrenovaties en kent het klappen van de zweep. En alles begint bij ons met luisteren naar jouw renovatiedroom. Vertel het ons!

Jouw plannen en renovatiedromen met ons delen? Wij maken graag tijd voor jou!
Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Bel 0487 15 00 15 of mail ons.

Menu