Vloeren en tegelwerken ZeDreno

Vloerwerken en tegelwerken tot in de puntjes uitgevoerd

Uw vloerder met verve

Vloerwerken, dat doen we met verve volgens de regels van de kunst. We werken alleen met kwalitatieve lijmen en voegsels. Moet uw oude vloer eerst uitgebroken worden? Wij steken met plezier de handen uit de mouwen.

Voor we uw vloer leggen zorgen we ook voor de chape, als dat nodig is. Of het nu gaat om een keramische tegel, mozaïekvloer of een natuursteen: uw vloer is in goede handen. ZeDreno is uw gedreven vloerder!

Vloertegels leggen in renovaties en nieuwbouw

Wij leggen vloertegels bij renovaties, maar evenzeer in een nieuwbouw of voor grotere projecten (aannemers, appartementen, kantoren, bedrijven). Wij komen vrijblijvend opmeten en maken graag een offerte voor u. Omdat wij zelf op onze werven staan, volgen we alles van dichtbij op en kunt u rekenen een correcte planning en verfijnde afwerking.

Uw badkamer en keuken betegelen

Naast professionele vloerder is ZeDreno ook uw tegelzetter. Wij plaatsen de tegels van uw badkamer, uw inloopdouche, uw keuken, uw toilet, … altijd met veel zorg en oog voor detail. Mozaïektegeltjes zetten we met veel geduld tot op de millimeter juist en recht. Een prachtig resultaat, dat is ons streefdoel. Wilt u niet enkel nieuwe tegels in uw badkamer of keuken? ZeDreno is ook gespecialiseerd in totale badkamerrenovatie  en keukenrenovatie.

Jouw plannen en renovatiedromen met ons delen? Wij maken graag tijd voor jou!
Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Bel 0487 15 00 15 of mail ons.

Menu