Bouwpartner voor architecten

Zedreno als bouwpartner op maat voor architecten

Als architect is de ideale bouwpartner essentieel. Iemand met de expertise en vaardigheden om jouw gedurfde ontwerpen tot leven te brengen.

Bij Zedreno geloven we in sterk teamwerk met externe architecten. Jij vertaalt de dromen van je klanten naar schetsen, en wij begeleiden de rest van het project. Zo zorgen we samen voor een naadloze uitvoering, van start tot finish.

Klaar om je ontwerpen te realiseren met een vertrouwde totaalaannemer?

Jouw creativiteit, onze uitvoering

De persoonlijke wensen van je klant of bouwheer vertalen naar je ontwerp, dat is jouw vak. Maar als je daarin slaagt, komt de uitvoering nog om de hoek kijken…

Zedreno helpt je project centraliseren en coördineren, zonder zorgen. Van de selectie van aannemers, tot volledige opvolging tijdens en na het bouwproces, en meer – diverse taken nemen we graag op ons. Met Zedreno als bouwpartner kan je vertrouwen op een vlotte opvolging en afhandeling. Zo richt jij je als architect volledig op je creatieve proces.

Meer tijd vrijmaken voor je ontwerpprojecten?

Zedreno: totaalaannemer in hart en nieren

Of het nu om een totaalrenovatie, energie-efficiënte renovatie of een uitbreiding gaat, ons vakmanschap en strakke planning waarborgen de balans tussen kwaliteit, timing en budget.

Met Zedreno als totaalaannemer ben je zeker van een all-in aanpak

Samenwerken met een totaalaannemer als architect?

Zedreno staat voor je klaar! Plan een vrijblijvend gesprek in.