Bouwpartner voor architecten

Zedreno als bouwpartner op maat voor architecten

Als architect is de ideale bouwpartner essentieel. Iemand met de expertise en vaardigheden om uw gedurfde ontwerpen tot leven te brengen.

Bij Zedreno geloven we in sterk teamwerk met externe architecten. U vertaalt de dromen van uw klanten naar schetsen, en wij begeleiden de rest van het project. Zo zorgen we samen voor een naadloze uitvoering, van start tot finish.

Klaar om uw ontwerpen te realiseren met een vertrouwde totaalaannemer?

Uw creativiteit, onze uitvoering

De persoonlijke wensen van uw klant of bouwheer vertalen naar uw ontwerp, dat is uw vak. Maar als u daarin slaagt, komt de uitvoering nog om de hoek kijken…

Zedreno helpt uw project centraliseren en coördineren, zonder zorgen. Van de selectie van aannemers, tot volledige opvolging tijdens en na het bouwproces, en meer – diverse taken nemen we graag op ons. Met Zedreno als bouwpartner kan u vertrouwen op een vlotte opvolging en afhandeling. Zo richt u uzelf als architect volledig op uw creatieve proces.

Meer tijd vrijmaken voor je ontwerpprojecten?

Zedreno: totaalaannemer in hart en nieren

Of het nu om een totaalrenovatie, energie-efficiënte renovatie of een uitbreiding gaat, ons vakmanschap en strakke planning waarborgen de balans tussen kwaliteit, timing en budget.

Met Zedreno als totaalaannemer bent u zeker van een all-in aanpak

Samenwerken met een totaalaannemer als architect?

Zedreno staat voor je klaar! Plan een vrijblijvend gesprek in.