Werkwijze

Onze werkwijze: zo pakken wij uw renovatie aan

Uw woning gedeeltelijk verbouwen, een totaalrenovatie of make-over van uw interieur – daarvoor gaat u niet met de eerste de beste in zee. Bij Zedreno werken we al jarenlang volgens een vaste flow in 10 stappen. In elke stap werken we nauw en persoonlijk met u samen. Dat is onze beproefde manier om hoogwaardige, unieke en waardevolle renovaties af te leveren.

1. Een vrijblijvend gesprek

We zijn benieuwd u te leren kennen en nemen daar uitgebreid de tijd voor. Een renovatie of totaalverbouwing is tenslotte een samenwerking met en een weerspiegeling van de opdrachtgevers.

2. We luisteren naar uw dromen en plannen

Is er een klik? Top! Aan de start van uw renovatieproject brengen we uw dromen en wensen in kaart en geven we advies op maat. Wat wilt u? Wat vindt u belangrijk? Welke materialen verkiest u? Samen bespreken we al uw plannen en mogelijkheden, rekening houdend met uw budget, deadlines en verwachtingen.

3. Ontwerpen van uw renovatie

Een totaalproject of verbouwing valt of staat met een sterk ontwerp waarin uw visie en leefwereld centraal staat. Voor het ontwerp van uw verbouwing of renovatie werken we samen met onze eigen ontwerpdienst of raden we enkele architecten aan. Zij kennen alle nieuwste technieken en materialen en staan u bij met deskundig advies en praktische oplossingen om uw woning te renoveren. Neemt u liever een eigen architect onder de arm? Ook dat kan perfect.

4. Interieuradvies van onze experten

Wij beschikken over een eigen team van interieurarchitecten die uw woondromen vormgeven en uitwerken tot een unieke totaalinrichting. Zij begeleiden u persoonlijk in alle materiaalkeuzes en voorzien u van tips en advies voor alle afwerkingen. Zo bent u zeker van een uitstekend resultaat, met lang en duurzaam plezier.

5. Samen materialen uitkiezen

Vervolgens is het aan u om alle materialen en afwerkingen effectief uit te kiezen. Als u dat wil, vergezellen we u naar de verschillende groothandels en toonzalen om u bij te staan met vakkundig en accuraat advies. Eenmaal er een akkoord is, tekenen we alle plannen tot in het detail uit. Zo is het volledige dossier klaar om prijsoffertes op te vragen.

Maatwerk uit eigen atelier

Elke renovatie is uniek en vereist een eigen aanpak. Hebt u speciale wensen, specifieke afmetingen, of wilt u gewoon een uiterst persoonlijke toets geven aan uw woning? Dankzij ons maatwerk uit eigen atelier is alles mogelijk.

6. Gedetailleerde offerte

Op basis van het finale ontwerp maken we een zeer gedetailleerde offerte op, waarin alles duidelijk en tot in het kleinste detail beschreven staat. Deze offerte bevat alle werkuren en standaardprijzen voor de materialen. Daarnaast bepalen we samen een haalbare startdatum en uitvoeringstermijn. Dat geeft u en ons een gerust gevoel.

7. Voorcoördinatie en voorbereiding

Tijdens de voorcoördinatie bespreken we het definitieve plan en doen we een vaststelling van de situatie vóór de werken. Zo kunnen we u gedetailleerd toelichten hoe en wanneer welke werken zullen plaatsvinden. Verder zorgen we ook voor alle administratieve zaken, zoals veiligheidscoördinatie, energieverslaggeving of andere vergunningen, en volgen we alles nauwkeurig op. U hoeft u daarover geen zorgen te maken.

8. Uitvoeren van uw renovatiewerken

Ons team gaat aan de slag om uw renovatie te realiseren. Ook alle afbraakwerken nemen we daarbij voor onze rekening. De projectleider is uw aanspreekpunt van start tot oplevering en staat in voor strikte coördinatie van uw verbouwingswerken. Wij houden uw renovatieproject binnen timing en budget. Zelf hoeft u niets te doen.

Eigen team van professionals

Ons professioneel team van eigen vakmensen, aangevuld met trouwe en vakkundige partners die dag en nacht voor u klaarstaan, garandeert een vlot verloop van uw renovatiewerken. We leveren mooi werk binnen timing en budget – zonder verrassingen.

9. Uw renovatie is klaar

Wanneer de opleveringsdatum in de buurt komt, leggen we ons toe op de kleinste details en zorgen we met een minutieuze afwerking voor een verbluffend resultaat. De werf laten we proper achter. Ook na de afwerking van de verbouwingswerken staan we voor u klaar.

Uw renovatie in detail bespreken?

Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen over onze werkwijze?
Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

10. Service na oplevering

De werken zijn opgeleverd. Zijn er achteraf nog kleine puntjes die opgelost moeten worden? Of wilt u nog een detail door ons laten checken? Geen zorgen, ook na uw renovatie zijn wij uw aanspreekpunt: we blijven beschikbaar voor advies en bijkomende vragen. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.