Werkwijze

Onze werkwijze: zo pakken wij je renovatie aan

Je woning gedeeltelijk verbouwen, een totaalrenovatie of make-over van je interieur – daarvoor ga je niet met de eerste de beste in zee. Bij Zedreno werken we al jarenlang volgens een vaste flow in 10 stappen. In elke stap werken we nauw en persoonlijk met jou samen. Dat is onze beproefde manier om hoogwaardige, unieke en waardevolle renovaties af te leveren.

1. Een vrijblijvend gesprek

We zijn benieuwd je te leren kennen en nemen daar uitgebreid de tijd voor. Een renovatie of totaalverbouwing is tenslotte een samenwerking met en een weerspiegeling van de opdrachtgevers.

2. We luisteren naar jouw dromen en plannen

Is er een klik? Top! Aan de start van je renovatieproject brengen we je dromen en wensen in kaart en geven we advies op maat. Wat wil je? Wat vind jij belangrijk? Welke materialen verkies je? Samen bespreken we al je plannen en mogelijkheden, rekening houdend met je budget, deadlines en verwachtingen.

3. Ontwerpen van je renovatie

Een totaalproject of verbouwing valt of staat met een sterk ontwerp waarin jouw visie en leefwereld centraal staat. Voor het ontwerp van jouw verbouwing of renovatie werken we samen met onze eigen ontwerpdienst of raden we enkele architecten aan. Zij kennen alle nieuwste technieken en materialen en staan je bij met deskundig advies en praktische oplossingen om je woning te renoveren. Neem je liever een eigen architect onder de arm? Ook dat kan perfect.

4. Interieuradvies van onze experten

Wij beschikken over een eigen team van interieurarchitecten die je woondromen vormgeven en uitwerken tot een unieke totaalinrichting. Zij begeleiden je persoonlijk in alle materiaalkeuzes en voorzien je van tips en advies voor alle afwerkingen. Zo ben je zeker van een uitstekend resultaat, met lang en duurzaam plezier.

5. Samen materialen uitkiezen

Vervolgens is het aan jou om alle materialen en afwerkingen effectief uit te kiezen. Als je dat wil, vergezellen we je naar de verschillende groothandels en toonzalen om je bij te staan met vakkundig en accuraat advies. Eenmaal er een akkoord is, tekenen we alle plannen tot in het detail uit. Zo is het volledige dossier klaar om prijsoffertes op te vragen.

Maatwerk uit eigen atelier

Elke renovatie is uniek en vereist een eigen aanpak. Heb je speciale wensen, specifieke afmetingen, of wil je gewoon een uiterst persoonlijke toets geven aan je woning? Dankzij ons maatwerk uit eigen atelier is alles mogelijk.

6. Gedetailleerde offerte

Op basis van het finale ontwerp maken we een zeer gedetailleerde offerte op, waarin alles duidelijk en tot in het kleinste detail beschreven staat. Deze offerte bevat alle werkuren en standaardprijzen voor de materialen. Daarnaast bepalen we samen een haalbare startdatum en uitvoeringstermijn. Dat geeft jou en ons een gerust gevoel.

7. Voorcoördinatie en voorbereiding

Tijdens de voorcoördinatie bespreken we het definitieve plan en doen we een vaststelling van de situatie vóór de werken. Zo kunnen we je gedetailleerd toelichten hoe en wanneer welke werken zullen plaatsvinden. Verder zorgen we ook voor alle administratieve zaken, zoals veiligheidscoördinatie, energieverslaggeving of andere vergunningen, en volgen we alles nauwkeurig op. Jij hoeft je daarover geen zorgen te maken.

8. Uitvoeren van je renovatiewerken

Ons team gaat aan de slag om je renovatie te realiseren. Ook alle afbraakwerken nemen we daarbij voor onze rekening. De projectleider is jouw aanspreekpunt van start tot oplevering en staat in voor strikte coördinatie van je verbouwingswerken. Wij houden je renovatieproject binnen timing en budget. Zelf hoef je niets te doen.

Eigen team van professionals

Ons professioneel team van eigen vakmensen, aangevuld met trouwe en vakkundige partners die dag en nacht voor jou klaarstaan, garandeert een vlot verloop van je renovatiewerken. We leveren mooi werk binnen timing en budget – zonder verrassingen.

9. Je renovatie is klaar

Wanneer de opleveringsdatum in de buurt komt, leggen we ons toe op de kleinste details en zorgen we met een minutieuze afwerking voor een verbluffend resultaat. De werf laten we proper achter. Ook na de afwerking van de verbouwingswerken staan we voor je klaar.

Jouw renovatie in detail bespreken?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over onze werkwijze?
Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

10. Service na oplevering

De werken zijn opgeleverd. Zijn er achteraf nog kleine puntjes die opgelost moeten worden? Of wil je nog een detail door ons laten checken? Geen zorgen, ook na jouw renovatie zijn wij jouw aanspreekpunt: we blijven beschikbaar voor advies en bijkomende vragen. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.