Renovatiepremies aanvragen

Renovatiepremies aanvragen voor jouw woning

Je woning renoveren is best een spannend avontuur, en vooral een dat om slim budgetbeheer vraagt. Daarom gaan we bij Zedreno verder dan renoveren en nemen we ook de aanvraag van al je renovatiepremies volledig op ons. Zo blijf je moeiteloos binnen je budget, terwijl wij je droomwoning realiseren.

Laat jouw renovatiepremies over aan een expert

Renoveren met renovatiepremies

Wie renoveert, plukt de vruchten van verschillende renovatiepremies.

Vlaamse renovatiepremies

Als je aan het verbouwen slaat, kom je waarschijnlijk in aanmerking voor verschillende renovatiepremies.
Afhankelijk van de aard van de werken, geniet je van de volgende voordelen:

Mijn VerbouwPremie

Sinds 1 juli 2022 zijn de meeste energiepremies van Fluvius en de renovatiepremie samengevoegd onder de noemer ‘Mijn VerbouwPremie’. Als je de woonkwaliteit of de energieprestaties van je woning verbetert (of beide) is deze premie ideaal voor jou. Het exacte premiebedrag wordt bepaald op basis van factoren zoals je inkomen en de leeftijd van je pand.

Mijn VerbouwLening

Dankzij ‘Mijn VerbouwLening’ kan je renteloos tot 60.000 euro lenen voor renovaties aan een woning ouder dan 15 jaar.

Overige renovatiepremies

Naast ‘Mijn VerbouwPremie‘ en ‘Mijn VerbouwLening‘ zijn er ook andere renovatiepremies en steunbedragen beschikbaar, zoals de Vlaamse Aanpassingspremie voor 65-plussers, de totaalrenovatiepremie (BENO-pass) en de burenpremie voor collectieve renovatieprojecten.

Ontdek alle steunmogelijkheden, voorwaarden en premiebedragen in onze handige brochure.

Jouw gids naar renovatiepremies

Verdwaal je in de regels en administratieve rompslomp bij de aanvraag van een ‘Mijn VerbouwPremie’, ‘Mijn VerbouwLening’ of bij andere renovatiepremies? Bij Zedreno helpen we je moeiteloos deze premies te verkrijgen van de overheid, de gemeente en de netbeheerder. Samen maken we jouw droomwoning werkelijkheid.

Eenvoudig premies aanvragen en tijd besparen?