Renovatiepremies aanvragen

Renovatiepremies aanvragen voor uw woning

Uw woning renoveren is best een spannend avontuur, en vooral een dat om slim budgetbeheer vraagt. Daarom gaan we bij Zedreno verder dan renoveren en nemen we ook de aanvraag van al uw renovatiepremies volledig op ons. Zo blijft u moeiteloos binnen uw budget, terwijl wij uw droomwoning realiseren.

Laat uw renovatiepremies over aan een expert

Renoveren met renovatiepremies

Wie renoveert, plukt de vruchten van verschillende renovatiepremies.

Vlaamse renovatiepremies

Als u aan het verbouwen slaat, komt u waarschijnlijk in aanmerking voor verschillende renovatiepremies.
Afhankelijk van de aard van de werken, geniet u van de volgende voordelen:

Mijn VerbouwPremie

Sinds 1 juli 2022 zijn de meeste energiepremies van Fluvius en de renovatiepremie samengevoegd onder de noemer ‘Mijn VerbouwPremie’. Als u de woonkwaliteit of de energieprestaties van uw woning verbetert (of beide) is deze premie ideaal voor u. Het exacte premiebedrag wordt bepaald op basis van factoren zoals uw inkomen en de leeftijd van uw pand.

Mijn VerbouwLening

Dankzij ‘Mijn VerbouwLening’ kan u renteloos tot 60.000 euro lenen voor renovaties aan een woning ouder dan 15 jaar.

Overige renovatiepremies

Naast ‘Mijn VerbouwPremie‘ en ‘Mijn VerbouwLening‘ zijn er ook andere renovatiepremies en steunbedragen beschikbaar, zoals de Vlaamse Aanpassingspremie voor 65-plussers, de totaalrenovatiepremie (BENO-pass) en de burenpremie voor collectieve renovatieprojecten.

Ontdek alle steunmogelijkheden, voorwaarden en premiebedragen in onze handige brochure.

Uw gids naar renovatiepremies

Verdwaalt u in de regels en administratieve rompslomp bij de aanvraag van een ‘Mijn VerbouwPremie’, ‘Mijn VerbouwLening’ of bij andere renovatiepremies? Bij Zedreno helpen we u moeiteloos deze premies te verkrijgen van de overheid, de gemeente en de netbeheerder. Samen maken we uw droomwoning werkelijkheid.

Eenvoudig premies aanvragen en tijd besparen?