Over ons

Specialist in totaalrenovaties en verbouwingen

Bij Zedreno zijn we gespecialiseerd in verbouwingen, totaalrenovaties en totaalprojecten. We plannen en voeren verbouwingen en renovaties uit van a tot z en tot in het kleinste detail.

Onze missie? Jou een vlotte en overzichtelijke ervaring bezorgen doorheen het volledige bouw- of renovatieproces.

1 +
Jaar ervaring
50 +
Projecten per jaar
1 +
Medewerkers

Een groot hart voor verbouwen en renoveren

Verbouwen en renoveren: dat doen wij elke dag met veel enthousiasme en gedrevenheid. Mensen gelukkig maken met hun droomwoning: dat is onze passie.

Onze zin voor perfectie en ons hart voor verbouwen en renoveren maken dat wij oog voor detail hebben. Jouw woning moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. Voor ons is dat een erezaak.

Kwaliteit in werk, materiaal en service

Hoogstaande kwaliteit? Gegarandeerd. Dankzij onze ervaring in de bouwsector werken we uitsluitend met kwalitatieve materialen. Die sluiten perfect aan bij onze zin voor perfectie en onze passie voor kwaliteit. Zo geniet jij van een uitstekend resultaat, voor lang en duurzaam plezier.

Onze gedreven vakmensen

Voor elk aspect van verbouwen en renoveren hebben we eigen specialisten in huis. Eigen mensen die erop gebrand zijn om dagdagelijks kwaliteit te garanderen en je dromen tot in de kleinste details naar waardevolle realisaties te vertalen. Is er toch nog behoefte aan heel specifieke vakkennis? Dan doen we een beroep op onze trouwe partners. Meteen jouw garantie voor een zorgeloze totaalaanpak.

Op maat van jouw wensen

Elke renovatie of verbouwproject vereist een doordachte aanpak. Daarom leggen we bij Zedreno de nadruk op persoonlijke projectopvolging. We denken graag met je mee en zorgen voor een verbouwing of renovatie op maat van jouw voorkeuren en wensen. Zo zetten we samen de beste resultaten neer.

Eigen mensen en atelier

We beschikken over eigen interieurspecialisten en een eigen atelier. Zo hebben we 100% controle over jouw verbouwproject.

Al het werk wordt in ons eigen atelier uitgevoerd door onze eigen vakmensen en niet met onderaannemers. Zo kunnen we heel wat vooraf voorbereiden, produceren en afwerken. Dat heeft heel wat voordelen:

Onze interieurarchitecten vertalen je wensen naar een creatief en aansprekend ontwerp. Elk ontwerp start vanaf een wit blad en eindigt met een uniek totaalconcept op maat.

Ons team

Zedreno bestaat uit een sterk, ervaren en hecht team.
Zij vormen de stevige fundering van de mooie resultaten die we neerzetten.

Ons kantoor

Jouw verbouwing of renovatie realiseren?

Wil jij beroep doen op onze ruime ervaring en specifiek maatwerk?
Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.