Totaalrenovatie in Wijnegem

Bij deze totaalrenovatie in Wijnegem werd niet alleen veel aandacht besteed aan hoogwaardige materialen en duurzame technieken voor de verwarming en het sanitair, maar ook aan lichtinval en ruimtelijkheid. De aanbouw en de zorgvuldige plaatsing van ramen en deuren zorgen voor volop daglicht en een open en lichte sfeer. Het eindresultaat is dan ook een prachtige, moderne woning waarin het heerlijk comfortabel wonen is.

Lichtovergoten ruimtes met hoogwaardige afwerking

Dankzij grote ramen en deuren baadt de keukenruimte in het daglicht, waardoor u meteen een warm en uitnodigend gevoel krijgt. Het kloppend hart van deze ruimte is de centrale keukentoog, de ideale plek om snel iets te eten of om gezellig te praten met vrienden en familie. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze toog in combinatie met de kasten in gerookte eik fineer ook nog eens extra opbergruimte.

Moderne badkamer met luxe details

Het bad is naadloos afgewerkt met mortex, wat een moderne uitstraling geeft. De muren hebben dezelfde behandeling ondergaan voor eenheid en rust. En de inbouwkraan van Dornbracht bij het handenwassertje zorgt voor een extra luxueuze touch en maakt zelfs een simpel toiletbezoekje chic.

Nemen we uw totaalrenovatie binnenkort onder handen?

Hebt u verbouwplannen of renovatiedromen? We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Laat op onze contactpagina uw gegevens achter, dan contacteren we u zo spoedig mogelijk.