Totaalrenovatie

Een karaktervolle woning gekocht die je grondig wil renoveren? Wil je ruimer wonen met een aanbouw of een uitbreiding van je woning? Of is je woning gewoon aan een nieuw hoofdstuk toe? Reken dan op de expertise van ZeDreno.

Totaalrenovatie van jouw woning

Met ZeDreno heb je één vertrouwde partner die het overzicht voor je bewaart en ervoor zorgt dat je renovatieproject kwalitatief, efficiënt en correct verloopt. Zo geniet je van een zorgeloze totaaloplossing voor al je renovatiewerken, met een interieur op maat van jouw woondromen.

Waarom een totaaloplossing voor de renovatie van je woning?

Een totaalrenovatie van je woning is een ingrijpend traject vol uitdagingen. Vertrouw je totaalrenovatie daarom in zijn geheel toe aan één bekwame aannemer zoals ZeDreno. Wij pakken jouw totaalproject grondig aan: van het begin tot aan de oplevering. We helpen je met al je plannen, voorcoördinaties en 3D-ontwerpen en tekenen je verbouwing volledig uit. Dankzij onze persoonlijke aanpak volg jij elke stap van het renovatieproces nauwkeurig op. Zo maken we van je totaalrenovatie een succes.

Creatieve en unieke ontwerpen

Iedere geslaagde totaalrenovatie start met een sterk ontwerp. Wij beschikken over een eigen team van interieurarchitecten die je woondromen vertalen naar een creatief en uniek ontwerp.

Totaalrenovaties met een persoonlijke aanpak

Renoveren met ZeDreno betekent een zorgeloos parcours binnen timing en budget, met vakwerk op zijn best. We werken volgens een vast stappenplan waarin we je nauw betrekken en je dromen en wensen centraal stellen. Vooraf bezorgen we je steeds een duidelijke offerte en maken we klare afspraken. Onze professionele persoonlijke projectopvolging  én kwalitatieve nazorg garanderen dat het hele proces vlot verloopt.

Sterke vakmensen, die vind je bij ons

We werken met eigen vakmensen en een zorgvuldig geselecteerd team van trouwe en vakkundige partners. Samen vertalen we jouw visie tot in de kleinste details naar waardevolle realisaties die je verwachtingen overtreffen.

Totaalrenovatie met kwalitatieve en duurzame materialen

Ons ervaren team van specialisten renoveert met respect voor het karakter van je woning. We zijn gepassioneerd door hoogwaardige, kwalitatieve materialen en hebben respect voor ambacht en duurzaamheid. Bovendien geven we je graag advies in al je materiaalkeuzes. Zo geniet je van een uitstekend resultaat voor lang en duurzaam plezier.

Totaalprojecten bij ZeDreno: van strippen tot aankleden!

Door onze jarenlange ervaring van totaalrenovaties zijn wij dé gekwalificeerde partner voor totaalprojecten. ZeDreno voert het allemaal uit, met een groot hart voor verbouwen 

Ook kleine renovatieprojecten

Bij ZeDreno houden we ook van klein. Klein is even fijn. Want ook voor jouw kleine renovatieproject zit je goed bij ons. Een keukenrenovatie of badkamerrenovatie, een kleine aanbouw of je zolder omtoveren in een extra slaapkamer of hobbyruimte? Het kan allemaal. We komen altijd vrijblijvend bij je langs of nodigen je uit bij ons op kantoor voor een gesprek. Samen bekijken we wat wij voor jou kunnen betekenen.

Nemen we jouw totaalrenovatie binnenkort onder handen?

Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.