Totaalrenovatie in Schilde

Bij deze totaalrenovatie in Schilde stonden functionaliteit en comfort voorop. We kozen niet voor een aanbouw, maar voor verschillende slimme ingrepen voor een ruimtelijk gevoel, zoals het uitbreken van muren. Als totaalaannemer begrijpen wij het belang van stabiliteit als geen ander en voorzien daarom altijd de nodige stabiliteitsstudies. Ons professioneel team van eigen vakmensen en betrouwbare partners en ingenieurs staan steeds paraat om alle werken en administratie vlot te laten verlopen.

Licht en ruimte

De inkomhal van deze woning werd voorzien van grote, grijze, keramische tegels. Deze tegels zorgen voor een mooi plaatje, zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam in gebruik. De trapleuning werd gerestaureerd en gezandstraald: zo behoudt hij de authentieke charme van zijn oorspronkelijke ontwerp, maar past hij ook probleemloos in de moderne ruimte.

De leefruimte ademt warmte en gezelligheid, dankzij de echte parketvloer en de open haard van AMA-haarden. Maar ook het uitzicht dat de grote ramen geven op de groene omgeving is adembenemend. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de glazen dubbele deur voor nog meer licht en ruimte.

Uniforme uitstraling

In de keuken trekken dezelfde grote grijze keramische tegels als in de inkomhal de uniforme uitstraling door naar de verschillende ruimtes. Toch zijn het vooral de eiken fineerkasten en witte laminaatkasten die in het oog springen en de keuken een moderne, maar – warme uitstraling geven. De diepe spoelbak van Franke zorgt voor een functionele en stijlvolle finishing touch. In deze prachtige keuken wordt zelfs afwassen een plezierige ervaring.

Het strakke en functionele ontwerp van de badkamer creëert een ontspannende badkamerervaring. De inloopdouche is niet alleen ruim, maar ook erg praktisch met het handige zeepbakje in de muur. En na het douchen droogt je handdoek vanzelf op de handdoekdroger.

Nemen we uw totaalrenovatie binnenkort onder handen?

Hebt u verbouwplannen of renovatiedromen? We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Laat op onze contactpagina uw gegevens achter, dan contacteren we u zo spoedig mogelijk.