Totaalrenovatie in Schilde

Van het schilderwerk tot de aanleg van elektriciteit of centrale verwarming, met onze uitgebreide expertise en ervaring in totaalrenovatie, kunnen wij u helpen bij elk aspect van het proces. Ook deze totaalrenovatie in Schilde hebben we van begin tot eind aangepakt. De klant was zeer tevreden met onze aanpak en het prachtige eindresultaat.

Warm welkom in stijl

De inkomhal biedt een warm welkom aan elke bezoeker. Het visgraatparket, in combinatie met een prachtige zwarte vloermat, geeft de ruimte een weelderige uitstraling. De authentieke trap werd van top tot teen gerestaureerd en voorzien van een strakke, zwarte leuning voor een moderne toets. Voor extra comfort is een extra wc-ruimte voorzien en links een op maat gemaakte kast in MDF-poederlak, zodat de inkomhal steeds netjes opgeruimd blijft.

We betreden de leefruimte via de stijlvolle glazen deur. Het brede parket geeft de kamer een gevoel van ruimte. De vlakke look van de radiatoren werd specifiek gekozen voor een rustige uitstraling. De zwarte aluminium ramen komen in dit project mooi tot hun recht en om de lichtinval compleet te maken, werden er dimbare spotjes geïnstalleerd om de verlichting aan te passen aan de gewenste sfeer.

Designkeuken en luxueuze badkamer

Met een strak design en een slim ontwerp is de keuken een echt pareltje. Een leuke verrassing is de verborgen doorgang die volledig geïntegreerd zit in de omkasting. De inductiekookplaat van Novy en de dampkap die via afstandsbediening gestuurd kan worden, vergemakkelijken het kookproces. Om te zorgen voor de beste kwaliteit en duurzaamheid, kozen we voor keukentoestellen van AEG. Het licht geaderde ontwerp van het keramische werkblad valt direct op.

Boven vinden we de badkamer: een oase van rust. Het modern en luxueuze bad is niet alleen mooi om naar te kijken, maar dankzij zijn halfvrijstaande positie ook makkelijk in onderhoud. Al het kraanwerk is van het kwalitatieve merk Nobili. De inbouwkranen zijn niet alleen esthetisch, maar ook duurzaam en makkelijk schoon te maken. Het dakraam van Velux en de nette wandafwerking maken het plaatje compleet.

Nemen we uw totaalrenovatie binnenkort onder handen?

Hebt u verbouwplannen of renovatiedromen? We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Laat op onze contactpagina uw gegevens achter, dan contacteren we u zo spoedig mogelijk.