Totaalrenovatie in Brasschaat

De woning van dit jong koppel uit Brasschaat is een perfect voorbeeld van hoe een modern landelijk interieur eruit kan zien. Centraal in deze woning staat het gebruik van lichte kleuren en strakke lijnen. Die zorgen voor een frisse uitstraling, terwijl het warme, landelijke karakter behouden blijft.

Op de agenda van de bewoners stond verder ook duurzaamheid, wat resulteerde in de installatie van een condensatieketel en radiatoren op het gelijkvloers en op de eerste verdieping, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Overal werd isolatie aangebracht, zoals bijvoorbeeld gespoten PUR in de vloer.

Stijlvol en warm welkom

Of je nu gasten ontvangt of gewoon thuiskomt na een lange dag werken, de inkomhal van deze woning weet meteen te imponeren. De donkere, kleine tegels zorgen voor een warme en gezellige sfeer en omkransen sierlijk de nieuwe, witte, beuken trap. De combinatie van het hout en de witte afwerking geeft een frisse uitstraling, die perfect past bij de rest van het interieur.

In de leefruimte geeft de houten parketvloer de ruimte een gezellige en uitnodigende sfeer. De glazen stalen deur laat niet alleen veel licht binnen, maar creëert ook een naadloze stijlovergang van de inkomhal naar de leefruimte.

Natuurlijke elementen en moderne accenten

In de keuken zijn er vloertegels geplaatst en werd het werkblad voorzien van blauwe natuursteen. De Marokkaanse zelliges in appelblauwzeegroen zorgen voor een speels accent, terwijl de chique fineerkasten en planken het landelijke gevoel versterken. De keukentoestellen zijn van het gerenommeerde merk Electrolux.

In de badkamer is een modern ligbad voorzien met zwart kraanwerk van Nobeli. De beige tegels geven de badkamer net dat tikkeltje extra cachet. Om de isolatie te verbeteren zijn er zwarte pvc-ramen geïnstalleerd.

Nemen we jouw totaalrenovatie binnenkort onder handen?

Met het project van Ushi Vandenbergh hebben we een prachtig, modern-landelijk huis weten te creëren. Ben je op zoek naar vakmanschap, passie en totaalrenovaties op maat? Aarzel dan niet om ons te   contacteren en laat ons jouw droomwoning realiseren.