Totaalrenovatie in Brasschaat

Zedreno creëert jouw droomwoning van A tot Z, met kwalitatief maatwerk en begeleiding in elke stap van het proces. Deze totaalrenovatie is daar het perfecte voorbeeld van. Om een volledig nieuwe en moderne woning te creëren, namen we verschillende aspecten onder handen, telkens met oog voor detail en kwaliteit: van ruwbouw en schilderwerken, verwarming en sanitair, tot maatwerk in de binnen- en buitenafwerking.

Van strakke voorgevel tot stijlvolle open haard

De witte voorgevel zorgt direct voor een strakke en ruimtelijke uitstraling van de woning. De inkomhal sluit daar mooi bij aan: hij combineert prachtige raw stones met een strakke glazen en stalen deur en een gezandstraalde trap om de ruimte verder open te trekken.

In samenwerking met AMA haarden werd de leefruimte voorzien van een stijlvolle open haard. Van de omkastingen in het zwarte fineerhout tot de keramische visgraatvloer, u vindt er alleen precies maatwerk. De vloer is niet alleen stijlvol, maar bovendien ook vlek- en krasbestendig waardoor die geen intensief onderhoud nodig heeft.

Stijlvolle keuken en luxueuze masterbadkamer

De keuken van deze droomwoning is een echte blikvanger en zit dankzij de stijlvolle en moderne afwerking in zwart fineerhout, perfect geïntegreerd in de leefruimte. Het aangrenzende, roestvaste schuifraam in aluminium zorgt voor een ruim en modern gevoel. De keukentoestellen zijn met zorg uitgekozen voor hun kwaliteit, met onder andere een inductiekookplaat en dampkap van Novy en een oven, koelkast, vaatwasser en microgolfoven van Smeg.

Op de zolderverdieping is een luxueuze master badkamer gecreëerd, met een aangrenzende dressing en slaapkamer. De sanitaire toestellen en tegels zijn afkomstig van onze vaste groothandels Desco en Azuleo, waardoor je kan rekenen op topkwaliteit.

Nemen we uw totaalrenovatie binnenkort onder handen?

Hebt u verbouwplannen of renovatiedromen? We nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Laat op onze contactpagina uw gegevens achter, dan contacteren we u zo spoedig mogelijk.